LYKKEN ER…

IMG_0091IMG_0090

En tom ridehall! Fordi da kan man gå rundt og snuse på de andres etterlatenskaper, man kan rulle seg og man kan hoppe rundt som en loppe! Spesielt hyggelig er det å snuse på hva de andre hestene har spist, og gåten i hvem det er sin…

Balou er ikke en hest som liker å være inne, hun blir sur og innebrent hvis hun må tilbringe for mange timer i boksen. Og nå på vinteren er det begrenset hvor mange utetimer hun får, og da er det fint å få litt tid i ridehallen. Instant opptur!

Vi har to ca halvt år gamle føll i stallen, og det er umulig å ikke stoppe for å nusse på de. Herrgud, jeg blir så happy av en sånn liten, bløt mule og lodne ører! Og tenk, om bare tre måneder, så har jeg en sånn liten en!! Jeg kan nesten ikke vente ♥︎

IMG_0092

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *