HESTEJENTE I SJOKK!

FINALFINAL-9182_uxga

Okay. Hvor skal jeg begynne.

I forigårs la jeg ut et av mange, i min verden, artige innlegg omkring det å være hestejente. Eller det å være hestejente i et forhold med en mann som absolutt ikke forstår hva denne besettelsen med disse store dyrene er. Dvs han forstår passion, jeg kjenner ikke et annet menneske med mer passion i hele verden. Passion for hele sin familie, for sin idrett og for alt det han jobber med.

Jeg blogget jeg om morsomhetene med å være en hestejente som elsker disse dyrene, og livsstilen, like mye som sin mann. På en ironisk måte. Og jommen om det ikke ble lest om. Og delt. Om det ble likt, ja det håper jeg jo, jeg har fått mange hysterisk morsomme tilbakemeldinger. Så jeg tror det!

Les der her: http://www.madeleinekjelling.com/2015/05/25/8-sikre-tegn-pa-at-hun-er-utro/

Men igjen, jeg har skrevet mange lignende innlegg. Fordi det er søren meg mye humor i dette med hest! Jeg tror det er fordi du kan ikke ta noe som helst for gitt, ei heller alltid så seriøst. Fordi ingen dag er lik, og du kan ikke forvente mer enn hva du selv legger på bordet. Har du en dårlig dag, så kan du egentlig droppe å sette deg på hesten, fordi du får ikke en god ridetur. Du kan ikke bare ta med ballen og pælme den i veggen. Hesten, dyret, føler hvis du har en dårlig dag nemlig. Og hesten kan man ikke ta ut frustrasjon eller sinne på. Man kan heller ikke pælme en hest i veggen. Uansett hvor mye man kan får lyst av og til!

For noen måneder siden blogget om mannen min, da fikk jeg skyhøye tall hos lesere. Og så var det sånn litt, jaja, det er jo ikke DET bloggen egentlig handler om! Den handler jo om mitt liv, men meningen er ikke at jeg skal trekke lesere fordi han er kjent. Da tror jeg uansett det er mange som mister interessen fort, fordi her er det for det meste bare #hesterbest !

Men jeg lot det gå, og håpet er jo hele tiden at min blogg, hestebloggen, skal være det som trekker DEG til å komme tilbake. Og jeg er søren meg heldig, jeg har så fine lesere. Dere kommenterer og deler egen erfaringer og historier, og DET setter jeg pris på.

Idag sitter jeg sånn halvveis i sjokk over hvor mange som leste innelgget, og som BAAAAM – tok meg rett opp på listen blandt hele Norges mest leste blogger, der jeg jeg liksom- blandt motebloggere, matbloggere og treningsbloggere. Og så føler man seg litt ydmyk og STOLT!!! Kanskje overskiften gjorde at det ble interessant, hva vet jeg, men SÅÅÅÅ mange da! Jeg er kanskje ikke der oppe imorgen, men moro lell idag!!

tumblr_mclzp088fI1qimt1k

Poenget mitt, det jeg vil frem til nå, er at jeg blogger jo om alt som har med livet å gjøre med hest!. Good times and bad, og hvis du er forholdsvis ny her, og klikker deg inn igjen idag og finner nye innlegg, knapt så morsomme som i forigårs, så lover jeg at det kommer flere. Men også disse, hvor jeg forteller om hvor glad jeg blir over at noe jeg selv har laget, gir sånn en»positiv»effekt!

Imorgen kanskje jeg legger ut en inspirerende video, noen tips fra en helt alminnelig ridejente(jeg er ingen ekspert på noe som helst), historier fra trening og stevner, bilder av føll, jeg har konkuransser, linker til der man ser hest- som jo er i alt fra mote til musikk og kunst eller flere humoristiske synsvinkler fra livet med familien og hesten.

Så jeg håper at dere som allerede har fulgt meg en lang stund fortsatt setter pris på det, jeg er så glad for at jeg har så mange kule lesere, som gir så mange fete tilbakemldinger. Og til dere nye, håper jeg har gitt en lyst til å»stikke innom»her av og til igjen!

ME-HAPPY 🙂

tumblr_m5m35jesxS1rwcc6bo1_500

6 kommentarer

 1. Caroline

  Vel fortjent!!

  1. TUUUSEN TAKK!!! :-*

 2. Jeg lo så jeg omtrent falt av stolen da du la ut det innlegget. Kjente meg så utrolig godt igjen. Sånn som nå, når jeg plutselig må en ekstra tur i stallen fordi hun som eier fôrhesten min ikke kan.. Da blir det nok litt forvirret stemning hjemme 😛 «Hva med Game of Throbes?» Hesten rir seg ikke selv. Stå på! PS. Mer bilder av føll, please?

  1. Hahaha 😀 Kjenner meg igjen der ja!!

 3. Det er så vel unt! Jeg sier med hånda på hjertet at du har den beste bloggen jeg har følgt noen gang. Og jeg har lest maange blogger i flere år men du tar kaka. Du skriver så utrolig bra, har varierte innlegg, alltid med vakre bilder eller morsomme gif’s (heter det gifs egentlig?). Nei, vet du hva! Det er så vanvittig fortjent at du kom opp på lista 😀
  Jeg gleder meg til å følge hestebloggen din videre! 😀

  1. Tusen takk… Herreminhatt!! ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *