DA BLIR DET OPERASJON … #leimeg

IMG_0153

Æsj, det var ikke akkurat det jeg hadde hadde håpet på… Men, sånn blir det nå altså, jeg hadde jo forbredt meg på det. Knærne til lille bøllefis er fortsatt for slække, og det er nå man må ta fatt i det- mens han ennå er så liten og i vekst. De kunne kanskje ha stått inne i 14 dager til, men fy søren for et liv. Tenkte bare, 14 dager til for så å måtte innse at det ble operasjon uansett, og da blir det jo enda mer tid i boksen. Nei, det skal ikke måtte utstå…

Jeg satt meg bare ned i boksen og grein bare av tanken på at de har stått der allerede i to hele uker. Det er jo ikke sånn det skal være for en liten følle. Og Cleo var helt hevet i begge bakbeina og så egentlig ganske trist ut… Huff, nå får jeg lyst til å grine igjen…

Men imorgen ringer jeg til Højgaard, og så håper jeg vi kan komme avsted så fort som mulig.

Jeg slapp dem ut også idag, etter avtale med dyrlegen. Og da så det faktisk ut til at de alle sammen ble litt glade igjen, og det var deilig å slippe de inn igjen når de faktisk kom til meg med det samme jeg ropte. Da var det godt å komme inn i nyredd seng og få mat ♥︎

To brødre, beste venner…

IMG_0151

Oj, og forresten- SEEEEE da, hvor stor Cash har blitt! Nesten så jeg kan slenge på en sal og ri avsted allerede!!!

IMG_0152IMG_0150

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *