3 TIPS TIL GOD TANNHELSE MED JORDAN

IMG_0228
Jordan vet hvordan!!

Dere fine folk, som på samme måte som meg, gjerne bruker mer penger på hestene deres enn dere selv! Ja, deg ja! Jeg har tenkt litt over i det siste, at det er jo faktisk noen ting vi kan gjøre da, uten at det tar tid og at det koster for mye- det viktigste er jo faktisk at ting går fort, er økonomisk og meningsfult. Fordi jo mer tid vi får brukt på hesten, jo bedre har vi det selv.

Ett eksempel er hvor mye vi bruker på tannhelsen til hestene våre! De har jo tannlege ihvertfall en gang i året? Tenker du på din egen tannhelse? Jeg gjør jo det, og ikke minst barna. Det vil si, jeg har ikke TENKT så mye over det, det er jo egentlig bare noe som skal overståes? Men det er en ting jeg ikke har vært klar over, og som du kanskje ikke vet heller…

For, visste du at man faktisk burde bytte ut tannbørsten sin jevnlig, gjerne hver tredje måned?? Ikke bare det da, men har du tenkt over at man burde bytte ut tannbørsten etter at du har vært syk?!! Det er rett og slett fordi det kan sitte igjen ekle bakterier i børsten??! Tenk litt på det du!! Eeeeeew!!!

IMG_0240
Potensiell bakteriebombe??! Æsj, i søpla med den!

Her hjemme pusser vi morgen og kveld, det er bare blitt til en god rutine. Men det skal gå fort, være effektivt, litt moro og så må det gjerne se pent ut på baderomshylla(det er visst kun jeg som bryr meg om det da!)… Og ikke minst velge børster som passer til hver enkelt av oss. Barna har noen fine, gøyale tannbørster som de synes er morsomme og motiverende å bruke. Jeg har forresten lest et sted at barna ikke skal pusse helt selv før de har blitt rundt 10 år, så Noah pusser jeg alltid for først og så tar han over til sist.

Jeg, Vida og Kristian har hver vår Jordan Ultimate You-tannbørste i de fresheste fargene(jeg og Vida har de som ikke er for harde, man kan få de i både soft og medium)og Noah har sin Step-By-Step(som er tilpasset barn fra 0-9 år)

IMG_0235
Litt grising er moro!!
IMG_0232
Timeglasset hører egentlig til børsten som er fra 3-5 år, men vi tok vare på den. Så vet vi hvor lenge vi skal børste!
IMG_0230IMG_0233IMG_0234

Tannpuss er jo vel egentlig en litt kjedelig rutine for oss alle sammen, men det er visst verdt å tenke litt over- og så er det jo greit å gjøre det litt ekstra moro med fine farger og stilig design, både for store og små?! Jeg har ihvertfall satt på påminnelse i kalenderen om fire måneder, da skal Cleo og Balou ha besøk av tannlegen for rasping og jeg skal bytte ut tannbørsten igjen!!

Så her kommer tre gode tips på veien, sånn at du også kan ha en sunn munn og sunne tenner:

1. Bytt ut tannbørsten ca hver tredje måned, eller når busta begynner å sprike

2. Velg riktig tannbørste som passe til akkurat DEG(gjør ikke noe at den fargerik og innbydende!!)

3. Bytt ut tannbørsten etter at du har vært syk

KONKURRANSE!
Jeg har fått muligheten til å gi bort en fin goodiebag fra Jordan til den heldig leser, det eneste du skal gjøre er å dele din #pusseselfie på Instagram! Sjekk ut min Instagram profil for å se hvordan du kan gjøre det- tagg med #pusseselfie! SMIIIIL!

Be Colourful – Be Unique – Be Happy – Be The Ultimate You 

2 kommentarer

  1. Veronica S

    Tannbørster er jeg sykt nøye på. Og er jo faktisk ganske morsomt å velge ut ny tannbørste.

    1. Ja, det synes faktisk jeg også!! Men jeg har ikke tenkt over det før, det med bakteriene 😛 Æsj! Jeg tror desverre det er mange som ikke tenker over akkurat hvor viktig det er å bytte den ut, heller en gang for mye tenker jeg, haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *