KINGSLAND OSLO HORSE SHOW

Skjermbilde 2016-09-30 kl. 10.48.28

Det nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg masse! Jeg skal selvsagt være der hver dag, og skal ha møter med flere av mine kunder som forhandler rundt om i landet og så skal jeg hjelpe til på standen vår som i år skal drives av butikken Paddock som ligger på Røa. Hvert år har vi nemlig en partnerbutikk som representerer Kingsland på Oslo Horse Show. I fjor var det Høymyr Stall og Hesteutstyr og neste år blir det en helt ny butikk.

Men det blir kjempgøy og det er selvsagt et like spennende og tettpakket program i år som i fjor, med masse nasjonale og internasjonale klasser, clinics, underholdning og show. Sjekk ut hjemmesiden for å se det fulle programmet.

Men, jeg må nesten dele det her, fordi du kan nemlig vinne to inngangsbilletter, så hvis du klikker deg inn på linken under så er resten ganske lett. Vi trekker en vinner senere idag!

VINN BILLETTER TIL KOHS

Ellers tenker jeg å gjøre noe så kjempegøy som en spørsmålsrunde snart. Det har jo skjedd mye det siste året, og jeg har ikke akkurat vært aktiv her- så det kunne vært moro å svart på spørsmålene deres hvis dere har noen av de!

Det er fredag, og jeg gleder meg til helg! Jeg tar med meg barn og stikker til fjells! Hestene blir passet og ridd, så ikke noe kunne vært bedre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *