KNUSTE DRØMMER (OG BARNESYKLER) …

15027858_10157685265720487_6397742644988726613_n

Selv om jeg akkurat har pakket frem utstyret for å gjøre meg klar til sesongens første fjelltur, ble jeg allikevel tatt litt tilbake til mer «sommerlige» aktiviteter etter å ha fått påminnelsen av datteren min om da jeg træsha sykkelen hennes i sommer. Den står så fint i garasjen, med et meget bøyd hjul. Så da passet det egentlig perfekt å oppdage Bikester.

Ja, forresten, jeg vet ikke om jeg har skrevet om dette «uhellet» jeg? Altså da jeg dro hjem pokalen for verdens dårligste mor?! Det var i sommer og Vida, Noah og jeg skulle på tur. Vi hadde planlagt et par toppturer og vi skulle SYKLE. La meg bare si det slik, sykling ble det IKKE noe av. Når vi kom frem til campingplassen, etter å ha sjekket inn og jeg skulle kjøre til hytta, rygget jeg rett inn i en lyktestolpe. Er det muuuuuulig? Fordi syklene hang fast bak, så piper den ryggesensoren hele tiden, så da… Hjulene på både Vida og Noahs sykler ble helt bøyd. Og ikke minst lyktestolpen, Og så fikk jeg skikkelig kjeft og masse tårer. Så nå er det vel på tide å gjøre opp for seg!

Bikester er i hvert fall en ny satsning som sykkelentusiaster burde få med seg! Spiller ingen rolle om du er mosjonist eller proff. De har kjente, fete merker- de har alt fra barnesykler og el-sykler til triathlon og BMX sykler (og tilbehør, deler og klær). Også har de masse fete kampanjer og gir bort gavekort, rabattkoder og gode tilbud hvis du registrerer deg til nyhetsbrev.

Det er jo så sykt mange folk som sykler i Norge, så det kan definitivt hende at du kan finne en god julegave til kjærsten din der, klikk HER for å få gode julegavetips! Og jeg tror definitivt at jeg skal kjøpe ny sykkel til Vida der!

15109613_10157685266255487_7676210612207739421_n
Ikke veldig happy med mammaen sin…!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *