CLEO, HVOR ER DU NÅ?

Jeg tenkte jeg skulle dele litt mer omkring hvor hestene er og hvordan det går og planer for de osv. Så da starter jeg like så greit med Cleo.

Dere som har fulgt med en stund har jo skjønt at dette ikke har vært lett for meg, og derfor tok det meg lang tid å finne «den rette personen». Men det fant jeg til slutt, og jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre med det hele. Cleo er nå trygg og blir passet som den dronningen hun er.

Charlotte heter hun som har «fått» Cleo, og hun holder til i Ås. Det er jo sånn sett nærme meg, hvilket vil si at jeg kan reise dit på besøk akkurat når jeg vil. En av de tingene som jeg «falt» for ved Charlotte, var at hun selvsagt viste stor interesse for Cleo, men også at hun brukte mye tid på å fortelle om seg selv og hadde fornuftige mål. Samtidig spurte hun meg masse om hva jeg så for meg, og hele tiden hatt full respekt for mine ønsker og meninger. Så etterhvert som tiden har gått, har dette gjort at jeg slapper 100% av med at hun skal være i en annens hender.

Charlotte er en amatør rytter, akkurat som meg, og som lever og ånder for hest og ridning. Hun bruker masse tid på å legge opp smart trening og tenker ikke på annet enn hestenes velferd. Da Cleo fant ut at hun ikke trengte å løfte beina for smeden, ble hun redd og trodde ikke helt på meg, når jeg sa jeg var «sikker» på at det ikke var noe galt. Så jeg måtte ut der og vise henne! Men heller litt mer bekymret enn ikke i det hele tatt. Jeg skjønte jo med en gang at dette var noe Cleo hadde fått for seg at hun kunne slippe unna med. Jeg mener, hvorfor løfte beina når man kan la være? I know that horse!! Ikke noen låsninger eller farlige sykdommer der med andre ord. Selv om folk skal mene alt mulig, og man lett får griller satt på plass. Sånn er det over alt.

Charlotte har en hest til, rake motsetningen til Cleo. En skikkelig sprellekopp, så hun får litt å stri med, da hun må tilpasse seg hver hest, hver dag, hver ridetur. Men sånt blir man bare bedre av mener jeg, hvis man kan nullstille seg mellom hver gang. De har også en trener som virker veldig fornuftig, så da kan det nesten ikke bli bedre!

Per idag rir de 1 meter og 1,10 klasser og gjør det kjempe fint. De har ikke dårlig tid og bruker fortsatt tid på å bli vant til hverandre. Men de har masse planer fremover, så jeg gleder meg masse til å følge de videre. Blant annet skal de til Bækgaarden til sommeren, så DET blir spennende. Min gamle «bakhage», Danmark.

Så det var litt om der Cleo er, selv om jeg savner henne hver dag, så er jeg helt trygg på at hun har det bra og det er faktisk det eneste som betyr noe!

Ps. Charlotte, jeg fikk en melding fra selveste Heidi Skar som skrøt av både deg og Cleo etter helgens trening. Så der fikk du den! Surprise!! Og du, takk for at du passer så godt på. Jeg ønsker dere begge all hell og lykke og jeg heier på dere!!

Her med trofast hestepasser og kjæreste. Verden trenger forøvrig flere kjærester som Charlottes Håvard 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *