THE DREAMER

De siste ukene har vi hjulpet min bror med å lage en kortfilm som han deltar med, i en konkurranse hvor han kan vinne masse fett film- og foto utstyr. Og resultatet har blitt til The Dreamer. En liten gutt som drømmer om å bli skihopper! Resultatet ble sykt fett, bare se selv- masse fantatsiske bilder fra Holmenkollen og fine vinterlandet her i Oslo.

Når jeg spurte Noah om han ville gjøre dette, ble han så glad og hoppet i taket over at denne kom til å komme på YouTube (åpenbart noe ungene er opptatt av for tiden…) og at han skulle få vist den for vennene i klassen sin. Og ikke minst drømmer han om at deres film skal vinne.

Så derfor håper jeg dere som vil se filmen, også vil stemme på filmen for oss! (og det kan man gjøre hver dag frem til den 1 april! Bare trykk på VOTE oppe i høyre hjørne over teksten!) TAKK!!!

Klikk HER for å komme direkte til siden og for å se hele filmen!

Og del gjerne videre!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *