KONTAKTANNONSE

Som i gode gamle dager, legger jeg ut en kontakt annonse i håp om å få skikkelig napp. Det er jammen godt man slipper å legge inn slikt i avisen lenger, for så å vente i ukesvis før det kanskje dumpet et brev (et BREV!!) ned i postkassen!

Men altså, dette er nå selvfølgelig ikke en kontakt annonse for meg, hehe. Men derimot er det en for Balou.

Fanny og hennes vidunderlige familie, har hatt Balou nå i godt og vel et halvt år. Det har gått kjempefint, og Fanny har gjort noe jeg vil kalle underverker for den lille hesten. Hun er som hun er, Balou altså, og sånn vil hun nok alltid være, men Fanny har utvist både viljestyrke og mot, og idag flyr de over det ene store hinderet etter det andre og til og med lillesøster Selma har hanket inn et par rosetter!!

Dessverre (for meg!), så skal det neste året gå til innspurt på videregående for Fanny og ikke minst kommer det en langt russetid også. Så derfor har vi i enighet valgt at Balou må hjem. Men siden jeg fortsatt ikke har tid, så må jeg starte leting etter en som har lyst til å ta over for Fanny. Det er snakk om fra 1 august.

Deg jeg leter etter: Du er minst 16 år og har god erfaring (er du under 18 ønsker jeg å vite det er gode foreldre som backer opp!) Du må ha masse rutine, Balou er ikke en hest for de uerfarne. Og gjerne en god trener som du trener for regelmessig. Bortsett fra det er det nesten ingenting jeg krever (les: jeg krever ALT, men det finner vi ut av!!)! Vil du tusle rundt i meterklassene, så er det helt topp, men har du mål om høyere er det også helt fint. OG hun kan flytte til deg der du er, såfremt vi blir enige!

Hun kan gjerne komme til Danmark igjen, hint hint, til mine danish friends!! Hehe, del gjerne!

Hvis du er interessert, send meg en mail på madeleinekjelling@gmail.com

Se bilder og les mer om Balou HER, HER, HER eller sjekk ut Instagram for bilder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *