«JEG SYNES DU SÅ LITT VARM UT…»

Denne turen er for evig stuck i minnet. Den dagen Cleo var mer freidig enn hun hadde vært i sitt liv. Og så var hun jo egentlig bare ekstremt ukonsentrert. På oppvarmingen var hun voldsomt irritert over alle fluene, og de skulle selvsagt følge oss inn på banen. Det resulterte i at hun nesten ikke så det første hinderet i frustrasjonen. Deretter ble det hele bare en oppvisning i «Madeleine som blir sur og setter hesten på plass». Selv om det ikke ser sånn ut. Faktisk ikke i det hele tatt, selv om jeg var sint altså!

Men! Jeg hadde ikke forutsett at hun skulle stoppe på vanngraven! Selv om jeg ble advart. Mange hester har valgt å si nei takk på vanngraven der før, men jeg trodde jo vi klarte alt jeg. Resultatet ble hån og vitsing fra trener resten av dagen. At min nye ridebukse, som selvsagt ble gjennomsiktig, også ble ødelagt av malingen i vannet. (1899,- hadde den kostet meg uken før!), stående applaus og en kald og stusselig biltur hjem i bare undertøyet.

Se og le!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *