SKAL, SKAL IKKE?

En av mine største drømmer her i livet er å bo på en liten gård hvor jeg kan ha Cleo og Balou og kanskje ha noen unghester. Drive med litt avl som hobby og egentlig bare få muligheten til å drikke morgenkaffen mens jeg ser utover jordene hvor hestene går og gresser mens solen skinner i duggfrisk gress (poetisk??!). Altså, hvem er det som IKKE synes det høres ut som det mest fredelige og idylliske scenarioet noensinne??

Jeg skal jo ikke kjøpe det her, med mindre jeg vinner i Lotto selvsagt!! Og jeg trenger bare 3 millioner danske!! Det har jeg faktisk gitt opp, lenge før jeg i det hele tatt begynte å tippe. Men litt dagdrømming er lov! Og Danmark er jo også litt mitt favorittland etter Norge, ihvertfall når det kommer til å ha hest.

Tenker jeg hadde startet med å totalrenovere stallen, så fikset en skikkelig bunn i ridehall og utebane og til sist snekra sammen en god løsdrift. *drømmedrømme

God helg og håper dere får feiret en deilig St. Hans aften!

Link til hele annonsen HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *