JEG VANT EN JAGUAR!!!!

Du trodde kanskje ikke det var mulig du heller, å vinne på sånne konkurranser? Men det er det altså, det kan jeg skrive under på!!

Jeg delte forøvrig innlegget med min store lykke på min private Facebookside, og har en følelse av at kanskje omkring 30 % av de som kommenterte og gratulerte meg, trodde jeg faktisk vant en Jaguar F-Pace til odel og eie! Jeg tror muligvis mine STORE, BRÅKETE BOKSTAVER om at jeg VANT, «overdøvde»selve teksten omkring detaljene. Men det gjorde jeg nå altså ikke, så da er det ihvertfall oppklart. Selv om realiteten er NESTEN like fet!

Jeg var nemlig med i Insignia sin sommerkonkurranse på Facebook, om å vinne en Jaguar F-Pace i en uke pluss 10.000 kroner til ferien! Jeg som ikke har vunnet noe sånt før i hele mitt liv, datt jo faktisk fysisk av stolen når jeg skjønte det! (Jeg lyver nå, jeg satt i bilen og datt ikke ut av stolen, OG BILEN STO PARKERT, men jeg begynte å gråte- og det er IKKE løgn!).

Jeg har sittet litt i samme predikament som i fjor; hva skal jeg gjøre med barna i sommerferien. Jeg har nemlig ikke sjans til de store utskeielsene (les: SYDEN!!)! Men det klager vi ikke over, og tenkte over hvordan vi kunne komme oss til Danmark for å besøke gamle venner. Og så kom Insignia og reddet hele ferien!

Så vi skal, i ordets definitivt rette forstand, CRUISE nedover Sverige og over til Danmark. Og vi skal på Lalandia og vi skal til Fårup Sommerland og vi skal til både Silkeborg og Aalborg og treffe de vi savner så ofte. Og sist men ikke minst, besøke Cash og Calle som koser seg på sommer gress på Katrinelund!

Ha en deilig dag i solen! ♥︎

Her er noen forholdsvis nye bilder fra hingsteflokken på Katrinelund

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *