VALGET ER TATT…

Balou skal selges… De ordene hadde jeg aldri, ALDRI, trodd skulle komme fra min munn. Hadde du spurt meg for to år siden hadde jeg ledd skikkelig høyt! Men, aldri si aldri gitt…

Det er nok mange som har klødd seg i hodet og undret seg over hvorfor jeg har valgt å beholde så lenge som jeg har gjort når jeg egentlig ikke selv har hatt tid eller økonomi til det. Det er fordi jeg er for sentimental, fordi jeg elsker virkelig Balou. Hun har vært det meste krevende, levende vesenet jeg har hatt med å gjøre fordi hun har satt min tålmodighet på prøve, utfordret min selvtillit og ikke minst har det vært til tider tungt å eie en så dyktig hest som ikke blir brukt til sin fulle kapasitet. Men hun er en venn, og hun har også fått fram de beste sidene i meg. Stahet, humør, selvkontroll, stå-på vilje og ekte glede over mestring.

Nå har hun stått en lang stund hos Pia, Fanny og lillesøster Selma som alle sammen har knyttet seg til henne og høstet sløyfer. Fanny har gjort en formidabel jobb, og rir henne slik Balou fortjener å bli ridd. Med selvtillit, mot, overskudd og rutine. Akkurat som Balou trenger. En å stole på.

Nå har dagen kommet, og jeg er sikker på at dette er riktig selv om det river i hjertet mitt. Jeg er selvsagt glad for at jeg får velge eier, hun fortjener kun det beste og jeg vet hva hun trenger… Er det kanskje deg som er Balous nye makker? Eller kjenner du noen? Så DEL GJERNE

Annonsen finner du HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *