JEG BYTTET UT HEST MED HUND

Jeg fikk en melding på Instagram for noen dager siden; Har du sluttet helt å ri?

 Og så slo det meg. Ja. Det har jeg. I hvert fall ser det ikke ut som om jeg kommer til å ha noen»karriere» i salen på noen år fremover. Kanskje det blir en Oslo Horse Show Challenge på meg et tiår i fremtiden!

Nei, det har dessverre slått meg – ikke har jeg tid og ikke har jeg råd. Calle står fortsatt hos Ib på Katrinelund. Han skal snart inn og ordnes og vurderes til om det kan være noe hingste emne. Det tror jeg ikke han blir, så da blir det klipp-klipp og så inn igjen for tilridning til våren! Spennende å se uansett, fin blir han, det garanterer jeg! Men så skal han nok selges etterhvert… Regner jeg med.

Balou er til salg fortsatt, vanskelig å finne den rette for henne. Litt mer oppdatering rundt henne kommer! Hun skal ihvertfall på nye eventyr om ikke lenge forhåpentlig. Og Cleo er fortsatt i gode hender hos Izabell i Sandefjord. Jeg savner de alle sammen hver dag…

Og jeg? Jeg har endelig fått meg hund! De som har fulgt med på Instagram, ser det er mye av et spesielt sort vesen. Nemlig fine, fine Minnie. Snakk om å falle HELT pladask! Hun er som en firbent utgave av meg selv; morsom så klart, alltid i godt humør, litt lat og selvsagt veldig klok! Fjollete og ikke minst veldig kosete er hun også. Hun raper og snorker og grynter mer enn en liten gris. Hun legger ut på lange løpeturer med stor entusiasme og barna elsker henne og vice versa. Hun er ikke blitt helt min ennå, ettersom hun fortsatt eies av oppdretteren. Men jeg skal ha henne på fôr, og så blir hun forhåpentligvis min egen til slutt!

Nå har vi begynt på «På Plass Hundeskole» i Asker av alle ting også. Kjempe artig! Målet må bli å utdanne en fin hund, og kanskje drive med det som en hobby etterhvert. Det er ikke det samme som å dra på seg ridestøvlene og tre på seg hjelmen, men givende er det, nå som hestene ikke er en del av dagligdagen lenger.

Jeg savner hestene mine og jeg savner hestelivet… Hvordan kan jeg ikke det liksom! Jeg utelukker ikke at jeg en vakker dag finner meg selv tilbake i salen, men foreløpig får jeg masse hest, ridesport og inspirasjon igjennom jobben min. Og så jeg gleder meg IHJEL til Kingsland Oslo Horse Show i oktober!

Da skal jeg rundt å spane etter fine hestefolk i Kingsland outfits- hvis vi sees, så håper jeg at jeg kan lure til meg noen bilder av dere! 

Jeg driver fortsatt å tenker på hvordan jeg skal legge om denne bloggen da, kan ikke lenger late som om dette skal være noen stor hesteblogg. Men inspirasjonen kryper tilbake sakte men sikkert hele tiden om å skrive igjen.

Det skjer masse på alle kanter for tiden, så mye å tenke på og skrive om. En status oppdatering på ♥︎-fronten for eksempel!! Det er deilig å være forelska, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Smilet går nesten rundt hele hodet om dagen!! Spennede ting som skjer på jobb også! Og så har det blitt litt skader som satte løpingen på et foreløpig hold (selv om jeg fullførte Xtreme Eidfjord for et par uker siden!! 24,9 kilometer over Hardangervidda du, SLÅ DEN!!)… Så ja, heng med!!

Fortsatt god helg!!

Ellen, Ilona og meg før vi løp Xtreme Eidfjord Maraton!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *