BLI MED PÅ BARNAS HESTEFEST

Når jeg var aktiv blogger og daglig skrev om mine eventyr på hesteryggen, fikk jeg så utrolig mange fine tilbakemeldinger fra dere lesere. Stort sett de fleste som har fulgt bloggen igjennom årene har vært, eller er fortsatt, hestejenter med stor H.  Mange av dere skrev til meg at dere savnet livet i stallen etter at jobb, penger, barn og familie gjorde at den tiden man før tilbrakte i stallen ble bortprioritert til fordel for en ny og annerledes epoke i livet.

Jeg var heldig i de årene jeg bodde i Danmark, der var alt lettere for meg med det livet vi hadde da. Å være singel, alenemamma og drive med hest i Norge er ikke bare bare, det kan jeg skrive under på nå! I dag har jeg bare Calle igjen i Danmark (som også må selges), og jeg merker at jeg savner å drive med hest slik jeg gjorde før en gang.

Det får jeg nok aldri anledning til igjen… Ja, det er selvmedlidenhet du hører ja! Det sitter langt inne å erkjenne, for hvis jeg skal fortsette å drive denne bloggen, så må jeg nok også krype til korset å legge om stilen. Kanke værra hesteblogger og ikke drive med hest vel!

MEN!!!! STORT MEN og følg med nå!!!

Det er faktisk ikke alltid så mye som skal til for å få dekt litt av primærbehovene som hestefrelst, lukten av hest for eksempel, tror jeg kan sette i gang noen lykkehormoner… Eller bare det å kose på en bløt mule? Hva med rett og slett være så beregnende at du prøver å smitte barna dine med hestebasillen?? Smart hva!!?

I så fall skal du få muligheten av meg nå. Jeg har nemlig klart å snike til meg noen helt spesielle billetter til søndag den 14/10-2018, som jeg vil gi bort til alle barn under 12 år. De får nemlig lov til å bli med gratis på Kingsland Oslo Horse Shows gigantiske HESTEFEST som er nytt i år!

Det vil bli et helt eget område med ponniridning for eksempel, og masse forskjellige dyr som barna kan klappe. Det blir bygget en helt egen arena så barna kan være med på den nye trenden, nemlig kjepphestridning (ja, det er faktisk en stor hit og kalles også hobbyhorsing så vidt jeg har skjønt!) og for å toppe det hele, så er det familieshow klokken 12.30 med blant annet islandshester, ponnigalopp og Mounted Games etterfulgt av årets innledende runde av Longines World Cup!

Det er også helt nytt med deilig mat fra forskjellige food trucks med masse deilig mat og drikke fra Asia, India og Norden! Og selvsagt masse stands man kan titte og shoppe i.

Les mer om programmet HER

Slik er du med!

Jeg har fått et antall billetter til barn under 12 år med forskjellige koder. Hvis du vil ta med deg barna, så har du mulighet til å kjøpe billetter sammen med barnet ditt ved hjelp av koden du får tilsendt av meg på mail senest den 2 oktober. Du kan selvsagt kjøpe billetter til resten av familien også, til alle over 12 år! Jeg sørger for at du får tilsendt en kode som du bruker for å bestille sammen med barnet ditt. Finn deretter riktig event og dato (14/10-2018) hos Ticketmaster.no (med koden låser du opp eventet «Barnas Hestefest») og velg ønsket antall seter. Bruk tilsendte kode for å utløse 100% rabatt på barnebilletten når du sjekker ut. 1 kode = 1 billett.

For ikke å glemme at de første 100 som kommer får en flott goodiebag fra Kingsland som de kan hente på den store standen vår!

Jeg håper du har lyst til å ta med deg barna og delta på denne store festen (og det hadde jo ikke vært så dumt om vi hadde fylt tribunene til World Cupen heller? Snakk om stemning vi skulle klart å lage da!

BLI MED? Send meg en mail på mk@kingsland.no med barnet ditt sitt navn og alder, så sender jeg deg en kode så du kan gå rett inn og innløse billettene!

Jeg skrev en gang et innlegg om det å bli bitt av denne hestebasillen, les den gjerne igjen HER for inspirasjon og overtalelse! Vi trenger flere hestegutter og jenter her i Norge!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *