9 FORDELER MED Å VÆRE SINGEL

Nå har jeg vært alene en stund, og jeg må si det går bra! Jeg tror jeg er THE ONE!

Man lærer seg etterhver å kose seg i sitt eget selskap, selv når det er ens eneste mulighet. Jeg har nemlig alltid verdsatt alenetid, men det er forksjell på å verdsette alenetid og å være alene hele tiden!

Nå er jo ikke jeg det, fordi jeg har annenhver uke med barna mine, men dog. Den uken alene kan fort kjennes ensom hvis man ikke trives med det. Og tro meg, jeg har følt på ensomheten!

Det er en av de skumleste tingene i verden det, å være alene med tankene sine. Men hvis man klarer å vri litt om på tankemønsteret, så kan man bruke tiden på å finne seg selv og hvorfor man er som man er. Og DET i seg selv er ikke så dumt med å være alene – for alene behøver virkelig ikke bety ensom. Alene kan faktisk være et priviligium!

Jeg liker jo ikke egentlig å være SINGEL, jeg vil aller helst være i et forhold jeg. Jeg liker best tanken på å dele livet med en annen, men ikke for enhver pris! Når man får sjansen (den veldig overpositive måten å se på det på!) til å leve alene med seg selv, begynner man kanskje til og med å sette en viss pris på tilværelsen. Og at verdien og kvaliteten på ens liv ikke måles basert på hvilken sivilstatus en har. Alenetid må derfor påregnes, hvis man ikke vil gå på kompromiss med seg selv.

Når det er sagt så kan det forsåvidt hende jeg ikke får oppleve noen form for tid overhode, på hverken den ene eller andre måten, etter denne helgen. Jeg har sagt ja til å bli med på tur med en som jobber i typ CSI Norge. Der vet man garantert hvordan man skjuler alle spor!! Men da har jeg det herved dokumentert, hvis jeg skulle forvinne i skogen iløpet av helgen!

Uansett, alenetiden kan brukes til så mangt, som for eksempel å reflektere over hvilke fordeler det er ved å være alene. Nyt det så lenge det varer!!

HELE sengen er din!

Du kan spise HVA du vil NÅR du vil HVORDAN du vil!

Du har tid til å reflektere og til å stille deg selv de virkelig store filosofiske spørsmålene…

Du trenger ikke barbere hver eneste dag, med mindre du selv vil!

Du trenger ikke tenke på at du ser ut som et troll når du våkner…

Ingen som dømmer for at The Bachelor er favorittserien…

Ingen som blir sure fordi du sovner midt i filmen…

Må du prompe så må du prompe…

Play next episode! Game of Thrones venter ikke på noen mann!


Jeg prøvde å komme på en tiende, men det stoppet opp! Kom gjerne med forslag 😀 Og del gjerne hvis du kjenner noen som kunne trengt en liten påminnelse!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *