NÅ BEGYNNER DET Å SKJE TING!

Jeg har  vært mye i tenkeboksen med tanke på fremtiden til Calle. Det økonomiske spiller helt klart den største, tyngste rollen. Men mye tanker går også med på hvorfor jeg holder på. Kommer jeg noensinne til å ri på han selv? Kommer jeg egentlig noensinne til å ri igjen overhodet? Han står i Danmark og jeg får ikke riktig «nyte» av han selv, er det da bare å kaste penger ut av vinduet?

Det ble ekstra viktig for meg å fortsette med «prosjekt Calle» etter at Cleo døde. Selv om jeg ikke hadde henne hos meg da, så var hun, og vil alltid være, min stjerne og mitt hjerte. Derfor ville jeg holde «liv» i henne gjennom Calle, for å gi han en sjanse til å leve opp til sin mors navn. Det er en hobby det her, og jeg gjør det fordi jeg synes det er spennende og gøy på toppen av det hele.

Men så kom hele blodprøve styret og da tok det virkelig en knekk på planene, det ble ikke akkurat billig (selv om jeg ikke skulle betale for alt tilknyttet feilen til laboratoriet). Nå vet jeg ihvertfall at han ikke feiler noe som helst og at han bare trenger litt mer tid enn de andre på hans egen alder. Vi sier jo at hestene fyller år den 1 i hvert nye år, men Calle ble faktisk født så sent som i juli, så ikke rart han henger litt etter…

Les her: HVORDAN GIKK DET MED CALLE?

Jeg har ihvertfall bestemt meg for å kjøre på inntil det ikke finnes fler midler (!) – planen er å fortsette trening enn så lenge og så starte i 4 års championatet i Danmark. Og han er i de beste hender hos Ib Kirk på Katrinelund og hans dyktige ryttere.

Jeg fikk video av han for et par dager siden og gjett om jeg ble stolt! Jeg vil påstå at dette ikke ser dumt ut på noen som helst måte – bare SE hvordan han setter av fra bakken, og dette er en av de første gangene han hopper med rytter! Jeg må le litt – han er jo fortsatt litt tung i rumpa, men jeg gleder meg til og håper å se en utvikling i løpet av våren når han blir sterkere.

PS. Hvis du har unghest, drektig hoppe, en hest som skal selges eller ris til så anbefaler jeg Katrinelund av hele mitt hjerte!

LES MER OM KATRINELUND HER

Ha en god søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *