MIN TID I KINGSLAND ER OVER

 

Under Oslo Horse Show i 2015 møtte jeg for første gang min fremtidige sjef, det visste jeg bare ikke da. Frem til den dagen hadde jeg vært ambassadør for Kingsland gjennom denne bloggen, da var jeg aktiv i ridesporten og bodde i Danmark. Fra den dagen jeg satt på hesteryggen igjen for første gang i 2009 (på over 10 år!), så var Kingsland det eneste merke jeg ville bruke og det har jeg vel fått frem her ganske godt tror jeg!

Men ihvertfall, noen uker senere fikk jeg jo drømmejobben da!

4 januar 2016 startet jeg, og deretter har det vært en berg og dalbane! Mye har skjedd siden da, ble skilt, flyttet, gikk på en vegg, klatret litt rundt på den, men klarte å hoppe av. Så flyttet jeg igjen og så flyttet jeg enda en gang!

Det er ikke noen tvil om at man av og til må gå så hardt i bakken, før man kan komme seg opp igjen, sterkere enn før. Men dette innlegge skal så absolutt ikke handle om nedturer eller klisjéer, not today mister!

På jobben i Kingsland har jeg aldri hatt det bedre, sjefen er verdens kuleste dame, jeg har morsomme og seriøse kollegaer som utfordrer meg og lærer meg nye ting hver dag, både om jobben og om meg selv. Denne «lille», norske bedriften ble startet av Lin Kingsrød i 1999 og har på 20 år blitt ett av de ledende merkene innenfor ridespeorten i HELE verden. Hvor kult er ikke DET!! Jeg er stolt av å si at jeg er en del av denne store familien. Apropos klisjéer, det er vel da typisk at man da kommer til disse berømte veiskillene…

Idag sitter jeg og smiler, fordi nå skal jeg nemlig starte på et helt nytt kapittel, og jeg må nesten klype meg i armen – jeg føler meg så utrolig heldig. Jeg har valgt å forlate jobben min i Kingsland, men 1 mai starter jeg i en helt ny jobb.

Porsche, her kommer jeg!!

Ja, du vet, verdens feteste bilmerke? Og som om ikke det var nok, så er det på det splitter nye Porsche Center Asker og Bærum som åpner dørene inn til bilhimmelen i løpet av våren. OG det ligger TI MINUTTER Å GÅ hjemmefra – rett nede på Billingstadsletta!! Jada, jeg er verdens heldigste og jeg gleder meg ihjel til å starte!! Jeg skal jobbe med litt forskjellig, ikke som selger – dette skal jeg nok fortelle mer om en annen gang.

Men, nå søker vi ihvertfall en fantastisk person som skal ta min plass i Kingsland, og jeg gleder meg til å møte DEG. Du kommer til å få overta drømmejobben, og jeg ønsker deg velkommen. Så send inn søknader i fleng, så får de noe å jobbe med – hehe! Stillingsannonsen ligger i linken under

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=140667042

Så da er katta ute av sekken! Jeg gleder meg til å jobbe ut den tiden som er igjen. Jeg gleder meg til å kjøre min siste runde for å besøke alle de fantastiske kundene i de koseligste hestebutikkene som er rundt omkring i Norges land. Og så gleder jeg meg til å hive meg rundt på nye, fartsfyllte eventyr – helt bokstavelig talt med skikkelig mye fart, turbo fart faktisk.

Og hva betyr turbo? Jo, den øker effekten i en forbrenningsmotor som består av et kompressorhjul og en turbin. Inni hele den greia der blir det presset inn luft under trykk til motoren, som til gjengjeld tilfører mer luft til sylinderen som også sitter inni der. Når det kommer mer luft, kan det også tilføres mer drivstoff og dermed blir effekten høyere enn i en motor uten turbo. Eller noe sånt.

Jeg bare tuller, jeg aner ikke hva det betyr – men gi meg et lite år, så skal jeg jeg gi deg en full innføring!!!

Også må jeg må bare legge til – jeg har alltid hatt en drømmebil og det er Hank Moody´s Blackie i Californication. En 964 Cabriolet. Selv om akkurat Hanks bil ganske greit reflekterer han selv, med et konstant behov for en dusj, så hadde en velholdt variant sett grei ut med meg inni seg – velger jeg selv å innbille meg. Det er jo lov å drømme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *