DRØMMEREISEN ER ENDELIG I BOKS

«You gonna do somethin´? Or are you just gonna stand there and bleed?» 

-Wyatt Earp

I´m definitely doing somethin´, for nå er kontoen tømt og flybilletter er bestilt!

Om litt over en måned, nærmere 55 dager for å være nøyaktig, så sitter jeg og har Arizona skies, burning in my eyes. Snart kan jeg sjekke av nummer en på min såkalte «Bøtte Liste» – dette er en av mine aller største drømmer som går i oppfyllelse. Jeg reiser til Phoenix, Arizona for å bo en en uke på ranch sammen med en venninne. Jeg har tenkt at jeg ikke har ord for hvor mye jeg gleder meg, men joda – her kommer det masse av de!

Vi starter turen fra Oslo til Phoenix og tar første natten der for å gå shop amok på Boot Barn. Jeg drømmer om en Steson og noen fete boots. Det skal ikke mangle på cowgirl klisjeer, med flanell, jeans og musefletter! Så går turen videre på lørdagen til en famile som jeg tror etterhvert har blitt noe kjent i hestemiljøet her i Norge. Det er Little Ranch Weberg som drives av en familie fra Sande i Vestfold. De holder ukesopphold igjennom hele våren og sommeren for nordmenn som drømmer om å drive kveg over gule beiter, ri i sporene til Wyatt Earp og Geronimo, sove ute under stjernehimmel rundt bålet og ikke minst ri og leve som en ekte cowboy.

Jeg kan nesten lukte støvet allerede og duften av hest. Kjenne varmen i kinnene og vinden i håret når vi skal galoppere over prærien. Og ikke minst kveldene på verandaen i gyngestolen med en kald øl i hånda.

Når uken er forbi skal vi besøke noen fantastiske plasser, blandt annet skal vi leie bil i to dager og reise rundt til Grand Canyon og Sonoma (vi skal visst slåss om det blir en Porsche 911 eller Ford Mustang vi skal leie, jeg vet ihvertfall at JEG skal kjøre!!) – før vi avslutter med noen dager i Las Vegas i sus og dus på casino og ved poolen i bikini!

Jeg tenker å dele turen med dere, jeg har jo fått fornyet glede av denne bloggen som dere merker (selv om det blir mindre og mindre hest etterhvert og mer og mer løping og hund!)

Merker at denne reisen kommer til å symbolisere en slags avslutning – og ikke minst en ny begynnelse. Først får jeg reist rundt i Norge og sagt takk for nå til alle mine fantastiske kunder, før jeg slutter i jobben i Kingsland uken innen jeg reiser til USA. Når jeg kommer hjem tar jeg fatt på min nye jobb i Porsche som jeg er helt sikker på kommer til å bli ubeskrivelig spennende og gøy, det blir en helt ny hverdag.

De siste par årene, med alt det de førte med seg, er jeg ferdig med – de ligger godt plantet i minnet og lærdommen tar jeg med meg og er flere erfaringer rikere. Litt godt er det å kunne si at jeg ikke kunne vært foruten, uansett hva!

Men vårens første eventyr starter neste helg når reiser jeg ned til Danmark for å besøke Calle og skal forhåpentlig sitte på ryggen hans for aller første gang, Det har jeg sett frem til siden dagen han kom til verden for snart fire år siden. Jeg skal reise med Alex som kjøpe Cash, da må dere følge med på Instagram – det blir aldri kjedelig på tur med henne!

Ha en virkelig nydelig søndag!

(Bildene har jeg lånt fra hjemmesiden til www.ranchweberg.com)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *