AVREISE OM TRE, TO, EN….

Jeg føler jeg ikke har fått tid til å ta frem mac´en siden sist, dagene bare flyr avsted, og nå er tiden straks inne. For avreise! 

Jeg begynte selvsagt å pakke for flere dager siden. Mitt motto når jeg pakker er jo «Hvis du ikke trenger det, så pakk det uansett, det kan jo hende du kommer til å trenge det». Men jeg fikk beskjed om at 25 t-skjorter kanskje var litt overkill. Så nå er jeg nede i 20, satser på å være nede i kanskje 15 (18). Så lenge jeg ikke reiser med overvekt, så er det vel greit? Og cowboy boots og hatt har jeg jo på meg når jeg reiser hjem! YEEEHAW!

Men, altså, nå er det 2 dager 10 timer og 40 minutter (jeg har på nedtelling på Instagram!) til vi sitter på flyet mot the US of A. Vi har én mellomlanding i London før resten av turen går direkte til Sky Harbour i Phoenix, Arizona. Etter en lang tur innom Bootbarn og Hooters på lørdag blir vi hentet og kjørt ut til Little Ranch Weberg. Og så blir resten bare et eventyr….

Jeg lover å blogge hele turen, Instagrammen min kommer sikkert til å koke over-det skal spammes for å si det mildt!

Imorgen er siste arbeidsdag i Kingsland, det er jo litt trist. Men når jeg reiser fra Sarpsborg for siste gang imorgen så er det allikevel med den beste følelsen. Gode kollegaer igjennom noen fantastiske år som har gitt meg erfaringer jeg bare kunne drømt om. Vi har ledd mye, opplevd mange steder og mennesker – og ikke minst så mye HEST!!

Men nå er det jo hestekrefter som gjelder. Når jeg kommer hjem igjen så starter jeg smooth med strategisamling og sjekker inn på Spa Hotell i Oslo (…spørs om ikke det bare blir meg som får lyst til å benytte meg av det, only girl and all!) og så er det jo bare å kaste seg rett ut i det. Porsche senteret på Billingstadsletta er ikke klar for åpning før sommeren, men jobben med sosiale medier kommer til å ta mer enn nok tid. Selv om jeg ikke får en fysisk arbeidsplass med det første. Bare for noen uker side hadde vi photoshoot med seks av de feteste bilene på diverse locations i Asker og Bærum. Kult eller hva? (Bildene er nederst og resten kan du snart se på vår nye Instagram side @porshecenteraskerbaerum GO FOLLOW!)

Det føles så teit å skrive det her, men jeg har jo stort sett alltid skrevet det jeg føler og tenker. Nå er det som om alle brikkene endelig har falt på plass. Det var liksom det her som skulle skje hele tiden, hit jeg skulle komme… Er det bare en klisje, å føle at alt skjer for en grunn? Noen ganger vinner du, noen ganger lærer du og alt det der?! Plutselig (eller ikke plutselig, over en lang periode faktisk) skjer det så mye som leder opp til det øyeblikket der alt bare blir sånn: –«Jaaaaa, det var dette som skulle skje ja???!» Jeg har ikke lenger noen løse tråder, om man kan si det sånn. Jeg har rett og slett tatt en skikkelig vår rengjøring – bare fine folk og gode opplevelser i vente… Det blir Madde Version 2.0 som kommer hjem igjen ihvertfall, hehe!

Ps. Vil du følge med på reisen vår, så følg meg gjerne på Instagram! Jeg var forresten hos neglepersonen min idag og har fått meg de morsomste neglene, du bør ikke være i tvil om hva vi skal for å si det sånn (sjekk story)!

Madde

«Honey, I´m hooooome!!!»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *