OM MEG

Hei og velkommen til min blogg- for det meste hest, men også litt om hva som rører seg med meg og livet med hest og familie og hvordan det kan henge sammen etter at vi nå har flyttet”hjem”til Norge etter 10 år i utlandet som”håndballfrue”! Livet er ikke alltid en dans på roser, og jeg har ikke noe imot å dele av nedturene like mye som oppturene, for de er det ofte like mange av.

Jeg har hestene Clear Skye(Cleo)og Miss Balou(Balou)som begge har føll etter Volstrups Cash, Clear The Way(4 juli 2015) og First to Cash Out M(12 mai 2015). Siste tilskudd i familien er Volstrups Carteblanche(helsøster til Cash), en kommende stjerne som er i utdannelse hos Trine Lindberg i Danmark.

Foreløpig er vi på distrikstnivå(har en start på landsplan i MB i Danmark), men satser sterkt og håper på videreutvikling iløpet av tiden som kommer når de er satt i gang igjen! Håper du vil være med å følge oss på veien, med den motgang og oppoverbakker vi møter underveis, og ikke minst den fremgang og seiere og den utvikling jeg håper på, og arbeider imot! Jeg er langt over gjennomsnittet opptatt  av dyrevelferd og deler gjerne erfaringer der, jeg finner gjerne masse inspirasjon på det store nettet men mesteparten av bloggen er totalt personlig og så ærlig som jeg kan.

Gift med håndballspiller Kristian Kjelling, jeg er 35 år ung, og er mamma til Vida og Noah.

Madeleine Kjelling